Terug

LED Tri-proof / Waterdichte Montagebalken

De LED Tri-proof van Lumev zijn van de hoogste kwaliteit en standaard bestand tegen drie zaken, namelijk water, stof & corrosie. Onze LED Tri-proof lampen zijn uitermate geschikt voor diverse toepassingen zoals o.a. in stallen, magazijnen en werkplaatsen.

Filters

LED Tri-proof  / Waterdichte Montagebalken

Onderscheiden in kwaliteit 

Wij verkopen alleen maar hoogwaardige kwaliteit LED Tri-proof / montagebalken. Het is een bewuste keuze om alleen verlichting aan te bieden met minimaal 50.000 branduren en kwaliteit waar we zelf achterstaan. Er zijn goedkopere oplossingen op de markt, maar die halen vaak de helft qua branduren en zijn niet bestendig tegen een uitdagende omgeving zoals een stal, productieomgeving of werkplaats.

Onze LED montagebalken zijn een eenmalige grotere investering dan de goedkopere oplossingen op de markt, maar deze investering betaalt zich terug in installatiegemak, levensduur en lichtopbrengst.

Montagebalk of TL?

Onze LED montagebalken hebben een geïntrigeerde LED verlichting. Bij een verlichting met TL buizen moet je de TL buizen vervangen wanneer deze defect zijn. Dit is bij een gemiddelde TL buis veel eerder dan de LED montagebalken van Lumev die minimaal 50.000 branduren leveren. 
De montage van de LED montagebalk is zeer eenvoudig dankzij het unieke lock&lock systeem, waarmee het doorkoppelen van de verlichting ook eenvoudig is. 

IP waarde

Al onze LED montagebalken zijn minimaal uitgerust met het IP65 kenmerk. Hiermee zijn ze stofdicht en spuitwaterbestending. Geschikt voor de meest uitdagende omstandigheden zoals een productieomgeving, varkensstal, koeienstal of werkplaats.

Is de LED montagebalk ammoniak bestendig?

Ja, onze LED Tri-proof / montagebalk is ammoniak bestendig. Zie ook ons project bij een varkenshouderij die volledig over is gegaan op onze verlichting.

Wat zijn de voordelen van waterdichte amaturen met geintegreerde LED's?

  • Waterbestendigheid: Een van de belangrijkste voordelen van waterdichte armaturen is dat ze bestand zijn tegen vocht, water en stof. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen zoals badkamers, zwembaden, en buitentoepassingen.

  • Efficiëntie: LED's zijn veel efficiënter dan traditionele gloeilampen en halogeenlampen. Ze verbruiken veel minder energie om dezelfde hoeveelheid licht te produceren, wat leidt tot lagere energierekeningen en minder belasting van het elektriciteitsnet.

  • Levensduur: LED's hebben een langere levensduur dan traditionele gloeilampen en halogeenlampen. Ze gaan meestal 50.000 uur mee of langer, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden en minder afval produceren.

  • Veiligheid: LED's produceren weinig warmte, waardoor het risico op brand of andere veiligheidsproblemen wordt verminderd. Ze zijn ook kwikvrij, wat betekent dat ze veiliger zijn voor het milieu en gemakkelijker kunnen worden weggegooid.

  • Duurzaamheid: Onze waterdichte Tri-proof armaturen met geïntegreerde LED's zijn gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en polycarbonaat. Dit maakt ze beter bestand tegen slijtage en corrosie, waardoor ze langer meegaan en minder vaak hoeven te worden vervangen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box