Terug

LED verlichting voor werkplaatsen

Op zoek naar LED verlichting voor werkplaatsen? Dan zijn wij de partij voor jou! We bieden een uitgebreid assortiment aan sterke, kwalitatief hoogstaande LED verlichting voor werkplaatsen, voorzien van CE, RoHS en TÜV certificering.

Filters

LED verlichting voor werkplaatsen

Op zoek naar LED verlichting voor werkplaatsen? Dan zijn wij de partij voor jou! We bieden een uitgebreid assortiment aan sterke, kwalitatief hoogstaande LED verlichting voor werkplaatsen, voorzien van CE, RoHS en TÜV certificering. Onze LED verlichting voor werkplaatsen is bovendien geproduceerd onder eigen label en Europees gecertificeerd. Een assortiment waar wij trots op zijn!

Wat bieden wij:

Wij maken het niet ingewikkelder dan nodig is. Wij bieden qua kwaliteit de top in (Philips) LED verlichting tegen de scherpste prijzen. Hoe doen we dat? We houden het simpel.
Voor een groot aantal werkplaatsen volstaat een relatief eenvoudig lichtplan, dankzij onze zeer gebruiksvriendelijk te monteren LED armaturen is het niet nodig om met een dure full service LED leverancier te werken. Bespaar fors door scherp geprijsde armaturen van Lumev te kopen en de installatie zelf of door uw huis elektricien te laten verzorgen.

Vragen over het type LED verlichting dat nodig is of een lichtplan voor uw specifieke situatie, neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of telefonisch 085 0609534.

Laat u niet leiden door een onnodig uitgebreid en kostbaar lichtplan met dure LED armaturen. Houd het simpel, net als wij doen.

Eigenschappen van goede LED verlichting voor werkplaatsen

Jij zoekt LED verlichting voor je werkplaats. Dan wil je uiteraard de beste keus maken. De juiste LED verlichting creëert licht en overzicht in je werkplaats, wat een bijdrage levert aan de werkveiligheid van je medewerkers. Let bij je keuze voor LED verlichting voor werkplaatsen op de volgende eigenschappen:

 • Lichtsterkte
  Je wilt goed kunnen zien wat je doet. Vooral als je ook nog een hoog plafond hebt, is sterke verlichting onmisbaar. Kies minimaal:
 • Waterdicht, stofdicht en corrosiebestendig
  Komt er in jouw werkplaats stof of vocht vrij? Om te voorkomen dat dit je LED lamp binnendringt, moet LED verlichting voor met name werkplaatsen met lagere plafonds hiertegen bestand zijn. Dit maakt je LED verlichting ook gemakkelijk te reinigen.
 • Lichttemperatuur
  Een prettige, veel gekozen lichtkleur voor jou en je medewerkers is 4.000K
 • Flicker vastheid
  Geen geknipper van die LED lamp! Onze LED lampen zijn flikkervrij.
 • Koppelbaar
  Een must voor het verlichten van grote ruimtes zoals werkplaatsen.
 • Daglicht- en bewegingssensoren
  Voor extra energiebesparing in ruimtes die niet voortdurend verlicht hoeven te zijn, zoals het aangrenzende magazijn waar de benodigde onderdelen worden bewaard.

“De juiste LED verlichting creëert licht en overzicht in je werkplaats, wat een bijdrage levert aan de werkveiligheid van je medewerkers.”

Verschillende typen LED verlichting voor werkplaatsen

We bieden allereerst Tri-proof LED verlichting voor werkplaatsen. Dit type LED lamp is naast koppelbaar bestand tegen water, stof en corrosie. Komt er vocht en stof vrij in jouw werkplaats? Dan is dit type LED lamp onmisbaar. Onze allerkrachtigste Tri-proof LED lamp is zonder twijfel de LED Tri-proof 80 Watt 150cm – 130lm/W

Onze Tri-proof LED verlichting voor werkplaatsen dragen het IP65 kenmerk, wat duidt op de hoge beschermingsgraad tegen het indringen van vocht en stoffen. Gecombineerd met minstens het IK08 kenmerk – bestand tegen schokken van 5 Joule! – zijn de Lumev Tri-proof LED lampen ijzersterk en zeer schokbestendig. Onze absolute krachtpatser is de LED Tri-proof slagvast. Dankzij de geanodiseerde aluminium behuizing draagt deze LED lamp zelfs het IK10 kenmerk, wat dit product slagvast maakt. Bestand tegen schokken van 20 Joule!

LED verlichting voor werkplaatsen met hoge plafonds

Heeft jouw werkplaats een hoog plafond? Dan heb je een zeer krachtige LED lamp nodig om overal voldoende licht te hebben. En dat is wat je wil, want alleen dan brengt jouw werkplaats de kwaliteit voort waarnaar je streeft. Naast ons LED Tri-proof assortiment, is daarom ook ons LED High-bay assortiment geschikt. Deze zeer krachtige LED verlichting creëert licht en overzicht, van plafond tot vloer! We bieden zowel een ronde Highbay UFO als langwerpige High-bay variant.

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste LED verlichting voor je werkplaats?

We helpen je graag met het maken van de beste keus! Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en vragen te bespreken. We staan er zelfs voor open ons assortiment uit te breiden.

Heb je je keus voor LED verlichting voor je werkplaats eenmaal gemaakt? Dan verzenden we geheel gratis, binnen 24 uur.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box