Terug

LED Highbay van Lumev

De LED Highbay van Lumev zijn ideaal voor het verlichten van o.a. magazijnen en stallen. De LED Highbay is efficiënt, energiezuinig en eenvoudig te installeren.

Filters

LED Highbay van Lumev

LED Highbay lampen

Onze LED High bays zijn standaard uitgerust met het IP65 kenmerk, dit betekent dat ze volledig stofbestendig zijn en bescherming bieden tegen waterstralen. Hierdoor zijn ze geschikt voor vele toepassingen, zoals in magazijnen, loodsen, koeienstallen, maneges en werkplaatsen. Highbays zijn zeer geschikt voor plafondhoogtes hoger dan 4 meter. In combinatie met een bewegingssensor kan je een ruimte zeer energie efficiënt verlichten.

Waarom kiezen voor een onze LED Highbay?
- Beste prijs/kwaliteitsgarantie (Phillips)
- Gemiddelde van 50.000 branduren
- 5 Jaar garantie
- Eenvoudige installatie

Toepassing van LED Highbay verlichting

LED Highbays zijn uitermate geschikt om ruimtes met hoge plafonds te verlichten. Door de afstand van plafond tot vloeroppervlakte heb je een krachtige lamp nodig om te zorgen voor voldoende licht. Onze zeer krachtige LED Highbays zijn hiervoor uitermate geschikt. Ze worden onder meer gebruikt in magazijnen, werkplaatsen, paarden maneges, sporthallen en koeienstallen. Zie ook ons project bij een melkveebedrijf in het Brabantse Sint Anthonis.

Afhankelijk van de plafondhoogte kun je de volgende richtlijn aanhouden:

Hoe installeer ik een LED Highbay?

De LED Highbays van Lumev zijn zeer eenvoudig in installatie. Ze worden standaard geleverd met een ophangring. Optioneel kun je ook een montagebeugel bestellen, waarmee het nog eenvoudiger is om de Highbay te bevestigen aan een plafond. De Highbay wordt geleverd met een kabel van 1 meter. De LED Highbay met sensor is samengesteld door een LED Highbay en een losse plug-in sensor. Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen met een afstandsbediening, waardoor je ook na installatie de gevoeligheid van de sensor eenvoudig vanaf de grond kunt in- of bijstellen.

Hoeveel lumen nodig voor een LED Highbay?

Het aantal lumen dat nodig is voor de ruimte is afhankelijk van het gebruik en hoogte van de ruimte. Wil je tot op de vloer scherpe en volledige verlichting? Dan is het raadzaam om hoger in de lumen te gaan zitten. Tevens is het zeer belangrijk om de hoogte van de ruimte in acht te nemen. Hoe hoger de ruimte, hoe meer lumen er nodig is. De eerder genoemde richtlijn van het wattage voor afstand is gebaseerd om onze meest verkochte LED Highbay van 150 lumen per Watt. Je kunt ook kiezen voor een LED Highbay met meer lumen per Watt. Dit levert een hogere lichtopbrengst op. Bijvoorbeeld onze LED Highbay van 100 watt, die dankzij de 200 lm/W in totaal al 20.000 lumen levert.   

Welke lichthoek voor de LED Highbay?

Behalve het Wattage en het aantal Lumen is ook de lichthoek van de LED Highbay van belang. De meeste verkochte lichthoek is 120 graden. Deze verlicht de grootste oppervlakte en hebben wij standaard op voorraad. Indien gewenst kopen wij ook 90 graden of 60 graden in. Het verschil is eenvoudig zichtbaar in de volgende afbeelding.

  

Is een LED Highbay dimbaar?

Niet iedere LED Higbbay is standaard dimbaar. Let hier goed op bij het selecteren van een LED Higbay. Het dimmen van een LED Highbay levert direct een energiebesparing op, aangezien een gedimde lamp minder stroom verbruikt. Kijk hier voor ons assortiment van dimbare LED Highbays.

Kan een LED Highbay tegen vocht en stof?

Al onze LED Highbays zijn uitgerust met minimaal het IP65 kenmerk. Deze beschermingsklasse houdt in dat de lamp bestendig is tegen stof en waterstralen uit alle richtingen, waardoor ze ideaal zijn in omgevingen waar veel stof hangt of vocht hangt. 

Hoe werkt de sensor van de LED Highbay?

Onze LED Highbays met sensor zijn zeer gebruiksvriendelijk. De plug-in sensor is eenvoudig te installeren. Het instellen van sensor gebeurt met een afstandsbediening. Een LED Highbay met sensor is een goede oplossing in ruimtes waar je incidenteel komt, bijvoorbeeld in een magazijn waar je niet de hele dag door aanwezig bent. Maar op het moment dát je hier komt, wil je wel direct goed licht.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box