Terug

Betaalmethoden

1. iDEAL

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet. 

Betalen met iDEAL is altijd gratis en de bestelling wordt direct na betaling geaccepteerd.

2. Creditcard

Ook met credit card (Visa, Mastercard of American Express) kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens uw creditcardnummer en de vervaldatum in. Na de verificatie van uw gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen.

3. Vooruitbetaling

Vooruitbetalen houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Lumev overmaakt. Onze betaalpartner Mollie verzorgt de betaling. Na plaatsen van de bestelling ontvangt u een mail van Mollie met de betaalgegevens. 

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, maken wij direct uw bestelling in orde en ontvangt u dezelfde dag nog de track&trace code.

4. Achteraf betalen

Voor zakelijke klanten is betalen na levering mogelijk. U kunt de bestelling online direct plaatsen en dan kiezen voor "Factuur".

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box