Terug

LED verlichting voor stallen

We helpen je graag met het maken van de beste keus! Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en vragen te bespreken.

Filters

LED verlichting voor stallen

Op zoek naar LED verlichting voor stallen? In jouw varkensstal, melkveestal of pluimveestal wil je gebruik maken van de beste verlichting. Ook daarvoor biedt Lumev een top assortiment aan sterke, kwalitatief hoogstaande LED verlichting, voorzien van CE, RoHS en TÜV certificering. Onze LED verlichting voor stallen is bovendien geproduceerd onder eigen label en Europees gecertificeerd. Een assortiment waar wij trots op zijn!

Wat bieden wij:

Wij maken het niet ingewikkelder dan nodig is. Wij bieden qua kwaliteit de top in (Philips) LED verlichting tegen de scherpste prijzen. Hoe doen we dat? We houden het simpel.
Voor een groot aantal stallen volstaat een relatief eenvoudig lichtplan, dankzij onze zeer gebruiksvriendelijk te monteren LED armaturen is het niet nodig om met een dure full service LED leverancier te werken. Bespaar fors door scherp geprijsde armaturen van Lumev te kopen en de installatie zelf of door uw huis elektricien te laten verzorgen. Zie ook het project dat recent is voltooid met onze LED Highbay lampen.

Vragen over het type LED verlichting dat nodig is of een lichtplan voor uw specifieke situatie, neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of 085 0609534.

Laat u niet leiden door een onnodig uitgebreid en kostbaar lichtplan met dure LED armaturen. Houd het simpel, net als wij doen.

 

Eigenschappen van goede LED verlichting voor stallen

De verlichting in jouw stal kan een grote bijdrage leveren aan zowel het creëren van een prettige en veilige werkomgeving voor je medewerkers als het welzijn van je dieren. En dat is wat je wil. Goede verlichting van je stallen houdt immers verband met de gezondheid, vruchtbaarheid, groei en productie van je dieren. Voor het beste resultaat moet LED verlichting voor stallen aan een aantal eisen voldoen. Let daarom op de volgende eigenschappen:

 • Waterdicht, stofdicht, corrosiebestendig en schokbestendig
  In stallen komen ammoniak, vocht en stof vrij. Om te voorkomen dat dit je LED lamp binnendringt, moet LED verlichting voor stallen met lagere plafonds hiertegen bestand zijn. Dit maakt je LED verlichting ook gemakkelijk te reinigen. Maak je jouw stallen schoon met behulp van een hogedrukspuit? Schokbestendige LED verlichting doorstaat dit met gemak.
 • Lichtsterkte
  Melkveestallen vragen met hun hoge plafonds om lampen met veel vermogen:
  • Plafond van 6m hoog: minstens 150 Watt
  • Plafond van 8m hoog: minstens 200 Watt
  • Plafond van 10m hoog: minstens 240 Watt
 • Lichttemperatuur
  Voor het nabootsen van een natuurlijke omgeving raden we lichtkleur 5.000K aan, die daglicht het beste benadert.
 • Flicker vastheid
  Geen geknipper van die LED lamp, dat is rustiger voor mens en dier.
 • Dimbaar
  Dan creëer je op ieder moment van de dag de juiste hoeveelheid licht.
 • Koppelbaar
  Een must voor het verlichten van grote ruimtes zoals stallen.
 • Daglicht- en bewegingssensoren
  Voor extra energiebesparing in ruimtes die niet voortdurend verlicht hoeven te zijn.

“Goede verlichting van je stallen houdt verband met de gezondheid, vruchtbaarheid, groei en productie van je dieren.”

Verschillende typen LED verlichting voor stallen

Vraag je ons naar LED verlichting voor stallen, dan wijzen we je direct op ons assortiment koppelbare Tri-proof LED verlichting. Dit type LED lamp is – zoals de naam het al zegt – bestand tegen drie zaken; water, stof en corrosie. Ideaal voor vochtige en stoffige ruimtes zoals varkens-, melkvee- en pluimveestallen.

Onze Tri-proof LED verlichting voor stallen dragen het IP65 kenmerk, wat duidt op de hoge beschermingsgraad tegen het indringen van vocht en stoffen. Gecombineerd met minstens het IK08 kenmerk – bestand tegen schokken van 5 Joule! – zijn de Lumev Tri-proof LED lampen ijzersterk en zeer schokbestendig. Onze absolute krachtpatser is de LED Tri-proof slagvast. Dankzij de geanodiseerde aluminium behuizing draagt deze LED lamp zelfs het IK10 kenmerk, wat dit product slagvast maakt. Bestand tegen schokken van 20 Joule!

LED verlichting voor melkveestallen

Melkveestallen zijn vaak meer open en hebben bovendien veelal hogere plafonds. Daarom is naast ons LED Tri-proof assortiment ook het LED High-bay assortiment geschikt. Deze zeer krachtige LED verlichting creëert licht en overzicht, van plafond tot vloer! 

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste LED verlichting voor je stallen?

We helpen je graag met het maken van de beste keus! Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en vragen te bespreken. We staan er zelfs voor open ons assortiment uit te breiden.

Heb je je keus voor LED verlichting voor je stal eenmaal gemaakt? Dan verzenden we geheel gratis, binnen 24 uur.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box