Terug

LED Breedstralers van Lumev

De Breedstraler is de ideale oplossing voor de meeste buitentoepassingen. Denk aan LED verlichting voor gevels, garages, opritten en toegangswegen. Het speciale ontwerp beperkt hinderlijke schittering en lichtverspilling tot een minimum.

Filters

LED Breedstralers van Lumev

LED Breedstraler van Lumev

Wij doen geen concessies aan kwaliteit. We verkopen dus niet de goedkoopste breedstralers of bouwlampen op de markt, maar alleen producten waar we zelf achter staan qua kwaliteit. Onze breedstralers lopen van 10 Watt tot aan zelfs 400 Watt en hebben alle minimaal het IP66 keurmerk, dit betekent dat ze stofdicht zijn en waterbestendig. Hiermee zijn ze geschikt voor gebruik in stoffige binnenruimtes en voor buitengebruik in alle weersomstandigheden.

Verschil Lumev Basic & Lumev Premium Breedstraler

Laat er geen onduidelijkheid over bestaan, onze Basic breedstraler is niet te vergelijken met een "bouwmarkt" bouwlamp. Met een Philips LED, gegoten aluminium behuizing en IP66 waarde is onze Basic al van top kwaliteit. Wij leveren de basic variant aan t/m 150 Watt.
Onze Premium Breedstraler is hierin dan toch weer de overtreffende trap. Geleverd met de Meanwell XLG Driver, gehard glas en PMMA lens. De breedstraler is iets compacter dan de Basic variant maar wel kwalitatief beter. We bieden onze Premium breedstaler aan in de range van 100 Watt t/m 400 Watt.

Toepassing van de LED Breedstraler

Door het IP66 keurmerk zijn onze breedstralers breed inzetbaar. De breedstralers met lage Wattage (10, 20 of 30 Watt) zijn geschikt om kleine oppervlaktes te verlichten zoals een oprit, tuin, magazijndeur en ook voor binnen gebruik in een loods of werkplaats. De middelgrote breedstralers 50 tot 100 Watt zijn geschikt om wat grotere oppervlaktes te verlichten, zoals een parkeerterrein, laadplaats, bedrijfspand of bouwplaats. Voor grotere terreinen bieden wij ook breedstralers van 150 tot aan zelfs 400 Watt aan. De 400 Watt lamp levert een gigantische licht output van maar liefst 60.000 lumen.
De grotere lampen zijn geschikt voor bijvoorbeeld binnenvaartboten, bedrijventerreinen, voetbalvelden en buiten opslaglocaties. 

LED Breedstraler IP waarde

Al onze LED Breedstralers hebben de IP66 waarde. Dat betekent dat ze volledig weersbestendig zijn. Hierin doen wij geen concessies. 

Aantal branduren LED Breedstraler?

De breedstralers van 100 Watt en hoger hebben gegarandeerd 50.000 branduren. Onze kleine breedstralers met sensor bieden 35.000 branduren. Dankzij de besparing door het gebruik van de sensor is 35.000 branduren bijna oneindig.

Breedstraler met sensor

Voor onze breedstralers tot en met 50 Watt bieden wij de optie aan om deze inclusief beweging sensor te kopen. De sensor is eenvoudig in te pluggen en daarin bieden wij twee type sensoren aan. Je kunt kiezen tussen twee type bewegingssensoren,  namelijk de Passief Infrarood (PIR) of microwave sensor. De PIR sensor detecteert beweging door infrarood licht te meten dat wordt uitgestraald door bewegende objecten die warmte afgeven. De microwave sensor gebruikt microgolven in plaats van warmte voor het detecteren van beweging en kan dit bovendien door glas en hout heen.

Stralingshoek Breedstraler

Wij bieden met onze Basic Breedstraler lijn standaard de variant aan van 120 graden, de meest gebruikte variant. Op aanvraag kunnen we ook de 90 graden variant leveren. Het verschil tussen beide:

Voor onze Premium lijn zijn er meer mogelijkheden. De meest verkochte variant is de 120*150 graden, waarmee je een zeer grote oppervlakte verlicht. Voor bepaalde toepassingen kan een andere stralingshoek interessanter zijn. Bij het scherp verlichten van een sportveld wordt de MLP30 variant vaker gebruikt. 

Wij hebben standaard de 120*150 variant in ons assortiment, op aanvraag zijn de overige varianten ook leverbaar.

 

Wat is een LED Floodlight?

Er zijn veel benamingen voor hetzelfde product; bouwlamp, floodlight, breedstraler, schijnwerper. Maar alle zijn ze hetzelfde.

 

LED Verlichting voor voetbalvelden en sportvelden

Onze LED Breedstralers zijn volledig weersbestendig en geschikt voor het verlichten van sportvelden. Vraag gerust om een lichtplan waarin we je adviseren welke LED verlichting het meest geschikt is voor jouw toepassing. Gegarandeerd dat je nergens onze prijs kwaliteit verhouding gaat vinden. Zie ook ons project voor een sportveld in België.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box