Terug

LED verlichting voor bedrijfshallen

Filters

LED verlichting voor bedrijfshallen

Op zoek naar LED bedrijfshalverlichting? Dan is Lumev het juiste adres. We bieden een uitgebreid assortiment aan sterke, kwalitatief hoogstaande LED verlichting voor bedrijfshallen, voorzien van CE, RoHS en TÜV certificering. Onze LED bedrijfshalverlichting is bovendien geproduceerd onder eigen label en Europees gecertificeerd. Een assortiment waar wij trots op zijn!

Eigenschappen van goede LED bedrijfshalverlichting

LED verlichting moet aan een aantal eisen voldoen om geschikt te zijn voor bedrijfshallen of magazijnen. Wat jij wil is licht en overzicht, van plafond tot vloer! En dat bieden wij. Let bij je keuze voor LED verlichting voor bedrijfshallen op de volgende eigenschappen:

 • Lichtsterkte
  Hoge plafonds vragen om sterke lampen. Kies minimaal 100 Watt voor 4-6 meter, 150 Watt voor 6-8 meter, 200 Watt voor 8-10 meter en 240 watt voor 10+ meter
 • Lichttemperatuur
  Een prettige, veel gekozen lichtkleur is 4.000
 • Flicker vastheid
  Geen geknipper van die LED lamp!
 • Armatuurvorm
  Langwerpige lampen zorgen voor de beste lichtdistributie in gangpaden, terwijl ronde lampen ideaal zijn voor ‘kruispunten’ en open ruimtes.
 • Daglicht- en bewegingssensoren
  Voor extra energiebesparing in ruimtes die niet voortdurend verlicht hoeven te zijn. Die zijn er vast wel!

“Wat jij wil is licht en overzicht, van plafond tot vloer! En dat bieden wij.”

Verschillende typen LED verlichting voor bedrijfshallen

Dé LED lamp voor jouw bedrijfshal of magazijn is zonder twijfel een LED Highbay. Onze zeer krachtige Highbay LED verlichting is geschikt voor ruimtes met hoge plafonds. Zo hebben jij en je medewerkers altijd licht en dus overzicht. Wel zo veilig!

Open ruimtes in je bedrijfshal kan je perfect verlichten met een ronde UFO LED Highbay. We wijzen je in dat geval op de LED Ufo Highbay. Ook is onze LED Tri-proof zeer geschikt om een volledige dekking van licht te generen in je bedrijfshal.

Hoge stellingen? Geen probleem. Gebruik dan onze LED Lineaire Highbay deze is zeer geschikt om tussen stellingen te verlichten. 

 

Extra energiezuinige LED bedrijfshalverlichting met sensor

Duurzaamheid en energiebesparing staan voor steeds meer bedrijven hoog op de agenda. LED verlichting is per definitie energiebesparender dan traditionele verlichting. Wil je nog een stapje verder? Kies dan voor LED bedrijfshalverlichting met sensor voor de delen van je bedrijfshal die niet voortdurend verlicht hoeven te zijn. Kies dan voor onze eigen LED Highbay Sensor met daglicht en bewegingssensor, waarvan je de gevoeligheid geheel naar wens – met afstandsbediening – kunt instellen. Een topproduct waarmee je een energiebesparing van 40 tot 60% realiseert!

 

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste LED bedrijfshalverlichting?

We helpen je graag met het maken van de beste keus! Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en vragen te bespreken. We staan er zelfs voor open ons assortiment uit te breiden.

Heb je je keus voor LED bedrijfshalverlichting eenmaal gemaakt? Dan verzenden we geheel gratis, binnen 24 uur.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box