Terug

LED verlichting voor magazijnen

We helpen je graag met het maken van de beste keus! Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en vragen te bespreken.

Filters

LED verlichting voor magazijnen

Op zoek naar LED verlichting voor magazijnen? Dan is Lumev het juiste adres. We bieden een uitgebreid assortiment aan sterke, kwalitatief hoogstaande LED verlichting voor magazijnen, voorzien van CE, RoHS en TÜV certificering. 

Eigenschappen van goede LED verlichting voor magazijnen

LED verlichting moet aan een aantal eisen voldoen om geschikt te zijn voor magazijnen of bedrijfshallen. Wat jij wil is licht en overzicht, van plafond tot vloer! En dat bieden wij. Let bij je keuze voor LED verlichting voor magazijnen op de volgende eigenschappen:

 • Lichtsterkte
  Hoge plafonds vragen om sterke lampen. Kies minimaal 100 Watt voor 4-6 meter, 150 Watt voor 6-8 meter, 200 Watt voor 8-10 meter en 240 watt voor 10+ meter
 • Lichttemperatuur
  Een prettige, veel gekozen lichtkleur is 4.000
 • Flicker vastheid
  Geen geknipper van die LED lamp!
 • Armatuurvorm
  Langwerpige lampen zorgen voor de beste lichtdistributie in gangpaden, terwijl ronde lampen ideaal zijn voor ‘kruispunten’ en open ruimtes.
 • Daglicht- en bewegingssensoren
  Voor extra energiebesparing in ruimtes die niet voortdurend verlicht hoeven te zijn. Die zijn er vast wel!

“Wat jij wil is licht en overzicht, van plafond tot vloer! En dat bieden wij.”

Verschillende typen LED verlichting voor magazijnen

Dé LED lamp voor jouw magazijn of bedrijfshal is zonder twijfel een LED Highbay. Onze zeer krachtige Highbay LED verlichting is geschikt voor ruimtes met hoge plafonds. Zo hebben jij en je medewerkers altijd licht en dus overzicht. Wel zo veilig!

Kenmerkend aan magazijnen zijn de gangpaden. Om deze zo efficiënt mogelijk te verlichten, kies je het beste voor een langwerpige armatuur. Geen verspilling van licht bovenop de stellingen, wél verlichting tot op de vloer! Ideaal daarvoor is onze Lineair Highbay. Voor de ‘kruispunten’ en open ruimtes in je magazijn, is een ronde LED Highbay zeer geschikt. We wijzen je in dat geval op de LED Ufo Highbay.

Extra energiezuinige LED verlichting voor magazijnen met sensor

Duurzaamheid en energiebesparing staan voor steeds meer bedrijven hoog op de agenda. LED verlichting is per definitie energiebesparender dan traditionele verlichting. Wil je nog een stapje verder? Kies dan voor LED magazijnverlichting met sensor voor de delen van je magazijn die niet voortdurend verlicht hoeven te zijn. Kies dan voor onze eigen LED Highbay Sensor met daglicht en bewegingssensor, waarvan je de gevoeligheid geheel naar wens – met afstandsbediening – kunt instellen. Een topproduct waarmee je een energiebesparing van 40 tot 60% realiseert!

 

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste LED verlichting je magazijn?

We helpen je graag met het maken van de beste keus! Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en vragen te bespreken. We staan er zelfs voor open ons assortiment uit te breiden.

Heb je je keus voor LED verlichting voor je magazijn eenmaal gemaakt? Dan verzenden we geheel gratis, binnen 24 uur.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box