Terug

Installateurs

Uw partner voor LED verlichting

Lumev LED verlichting is een importeur van zakelijke LED verlichting. Het assortiment bestaat uit producten die zijn geselecteerd bij producenten met wie wij nauw samenwerken. Ieder product hebben we zelf in de hand gehad en beoordeeld of het voldoet aan de kwaliteitsnormen die wij als Lumev nastreven. Daarnaast besteden wij extra zorg aan installatiegemak, onze producten zijn allen eenvoudig te installeren.

Wij zijn een platte organisatie waar we de kosten laag houden en hierdoor kwaliteit producten kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Hierdoor bieden wij als Lumev de beste prijs / kwaliteit verhouding die er mogelijk is. Hiermee kunt u uw klant ook voorzien van scherpe prijzen voor de LED verlichting.

Uw voordeel als installateur

  • Naast onze standaard scherpe prijzen bieden we extra volume voordeel aan voor vaste afnemers. 
  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Vast contactpersoon
  • 3 tot 5 jaar fabrieksgarantie
  • Advies op maat over onze producten
  • Achteraf betalen mogelijk

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden via [email protected] of telefonisch 085 0609534

Assortiment

Lumev LED is gespecialiseerd in zakelijke LED verlichting. Ons assortiment bestaat uit LED Highbay, LED Tri-proof, LED Panelen, LED Breedstralers en ATEX verlichting. Zoals aangegeven zijn de producten met zorg geselecteerd en kunnen wij hierdoor 3 tot 5 jaar fabrieksgarantie geven op onze producten. Wij houden een ruime voorraad aan van de producten, maar voor grote projecten kunnen wij ook op maat inkopen.

Lichtplan op maat

Wij kunnen u ondersteunen in het creëren van een lichtplan op maat. Met een lichtplan maken wij inzichtelijk wat de optimale indeling is van de lampen en bekabeling bij nieuwe projecten, of indien er gebruik gemaakt moet worden van bestaande bekabeling kunnen we adviseren met welke lampen er toch een optimaal resultaat wordt behaald. 

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden via [email protected]

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box